Tuotesarjat

 

PEVONIA BOTANICA

Pevonia Botanica on yksi maailman tunnetuimpia hoitolasarjoja joka on jo kahdenkymmenen vuoden ajan tarjonnut innovatiivisia tuotteita ja kokonaisvaltaisia hoitoja ihon hyvinvoinnin lisäämiseksi ja ylläpitämiseksi. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä. Uusimmalla teknologialla valmistetuilla, ylellisillä hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitotuloksia. Ihonhoidon tehokkaimmat raaka-aineet tulevat turvallisimmasta lähteestä - luonnosta. Pevonia on yksi johtavista luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden valmistajista. Vihreä Polku Ihon Hyvinointiin.

 

DMK Entsyymiterapia

Dmk entsyymihoidot ulottuvat syvemmälle kudoksiin kuin yleensä kosmetologisissa hoidoissa ja näin saadaan todellisia tuloksia ihon hoidossa. Hoitolahoidot normalisoivat ihon luonnollisia toimintoja, parantavat ihon puolustusmekanismeja ja tukevat ihon terveyttä. DMK-entsyymiterapia saa ihon toimimaan paremmin solutasolta käsin. DMK-entsyymihoito on erinomainen apu esim. acneen, rosaceaan, pigmenttiläiskiin, ihon  ikääntymisen aiheuttamiin muutoksiin kiinteyttäen ihoa ja häivyttäen ryppyjä sekä juonteita. Entsyymiterapiahoitojen rinnalla käytetään DMK Skincare-kotihoitotuotteita.

 

EKOPHARMA

EKOPHARMA on suomalainen luonnonkosmetiikkasarja jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Sarjan luonnollisen kauneuden salaisuus perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin. EKOPHARMA-tuotteille on myönnetty FI-Natura luonnonkosmetiikkasertifikaatti ja Animalian myöntämä Leaping Bunny-tynnus on osoitus sitoutumisesta eläinkokeettomaan kosmetiikkaan. EKOPHARMA-tuotteet sopivat herkkäihoisille ja valikoimissa on myös tuoksuyliherkälle sopivia tuotteita.

 

INFUZION SYSTEM

Tehokas Infuzion System on patentoitu hoitomuoto jossa vitamiineilla ja peptideillä rikastettu hyaluronihappo kuljetetaan dermikseen galvaanisen iontoforeesivirran ja keraamisen hoitopään avulla. Hoidon eri kohteet, kasvot, kaula, decolletee ja kädet saa kiinteyttävän hoidon ja iho saa kauniin nuorekkaan hehkun.

  • ennaltaehkäisee ja hoitaa kasvojen juonteita 
  • häivyttää ryppyjä kasvoilla ja silmien ympärillä
  • vähentää tummia silmänympäryksiä
  • pehmentää ja ylläpitää ihon kiinteyttä
  • Infuzion syväkosteuttaa ihoa ja antaa upean nuorekkaan hehkun
  • Hoito on kivuton ja hoidon tulos heti nähtävillä

Hoito tehdään yksittäisenä hoitona tai kolmen hoidon sarjana 7-10 vrk välein, jolloin saadaan pidempikestoinen noin 6kk kestävä tulos. Tämän jälkeen tehdään ylläpitohoito.

Nyt UUSI INFUZION VOLYMIZER, lisää volyymia kasvoille, luonnollista pehmeyttä huulille sekä kohotusta poskille. Tehokkaampi puhdas hyaluronihappo 290€/hoito.